Indem Sie diese Anwendung nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.

Fem välkomna nyheter för fordonsproffs!

Hagmans kan nu erbjuda ett komplett tvätt- och bilvårdsprogram för professionellt bruk genom Filltec Professional. Hagmans Filltec Professional är ett av marknadens mest uppskattade varumärken med produkter som är lättarbetade och håller hög kvalitet. Tre av produkterna i Filltec Professional uppfyller dessutom Kemikaliesvepets strikta krav när det gäller miljö och hälsa.
Hagmans Filltec Professional fordonsvård och spackel är utvecklade i samarbete med kunder och användare inom lackverkstäder, rekonditioneringsanläggningar, åkerier och likande verksamheter. Som expert på yta har Hagmans säkerställt produkternas effektivitet och säkerhet genom eget forsknings- och utvecklingsarbete. Nu kompletteras Filltec-programmet med fem nya produkter.
”Hagmans har alltid producerat bilvårdsprodukter av hög kvalitet i fabriken i Fritsla. Nu känns det extra positivt att ha ett komplett tvätt- och bilvårdsprogram för proffsen genom nyheterna Filltec Professional Iron Off, Wheel Clean Acid, Foam Shampoo, Run Off och Ceramic Quick Coat” säger Per Junfors, produktchef fordon.
”Filltecs proffsprodukter är de bästa som finns på marknaden! Jag använder dem eftersom de är arbetarvänliga, prisvärda samtidigt som resultatet alltid blir bra”, berättar Adam Söderblom, Bilvårdstekniker på Söderbloms Car Detailing i Herrljunga.
För bilder gå in i vår bildbank. Klicka här för att komma vidare.
För mer information, kontakta oss på Hagmans Nordic.
Mediekontakt
Carin Nordvall, marknadschef
Telefon 073-644 04 32
carin.nordvall@hagmansnordic.com
Hagmans ingår i Hagmans Nordic AB som är specialist på skydd och behandling av ytor. Hagmans Nordic utvecklar och producerar högkvalitativa produkter till egna och kunders varumärken. Hagmans Nordic ingår i Limhamnshus Industri AB, som i sin tur är en del av familjeägda Limhamnshusgruppen. Vi är cirka 140 anställda, har Norden som hemmamarknad men levererar till 20 länder. Vårt huvudkontor ligger i Fritsla utanför Borås.

Läs hela pressreleasen