By using our website, you approve the use of cookies.

Uppdaterad information COVID-19

Bästa kund!

Det har snart gått ett år sedan COVID-19 på allvar drog in över världen och tyvärr så ser vi inte ännu den ljusningen vi alla hoppas och väntar på. Vi på Hagmans Nordic är mycket tacksamma över att efterfrågan av vårt sortiment på marknaden är fortsätt hög, förhoppningsvis går även Er affär bra i dessa tider.

På Hagmans Nordic följer vi fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer strikt på samtliga orter vi är verksamma på. Nedan följer uppdaterad information om det aktuella läget hos Hagmans Nordic.

Inköp, produktion och leveranser

Vi kan komma att påverkas av de långvariga regulatoriska åtstramningarna som drabbat Sverige, Europa och resten av världen. Vi får tydliga indikationer på minskad tillgång av råvaror och emballage något som tillsammans med en ökad efterfrågan av våra produkter kommer att påverka vår produktion samt våra leveranser till Er som kund. Vi följer dagligen utvecklingen på marknaden och kommer att göra vårt yttersta för att Ni ska drabbas så lite som möjligt.

Vi ser en fortsatt stor efterfrågan på Handdesinfektion och inom kort kommer vi att erbjuda Er Hagmans Handdesinfektion i en ny, användarvänlig, pumpflaska.

Efter månader av intensivt arbete är vår planerade lagerflytt till det nya centrallagret i Jung nu genomförd. Tyvärr tog den lite längre tid än beräknat vilket i vissa fall medförde oplanerade leveransförseningar. Slutresultatet av flytten är emellertid lika bra som vi hoppats på och mycket snart kan vi glädjande erbjuda Er alla fördelar med att samla hela vårt breda sortiment under ett och samma tak.

Situationen kan förändras från en dag till en annan, håll utkik efter uppdaterad information på hagmansnordic.com. Välkommen att höra av er om ni har frågor kring ovan.

Fortsatt god framförhållning

Som alltid går våra tankar till alla dem som, på ett eller annat sätt, berörs av rådande situation. Vår prioritering ligger i att vara goda medmänniskor och bästa möjliga leverantör. Återigen vill vi poängtera att det nu är extra viktigt att ha god framförhållning samt en förståelse för att våra förutsättningar att leverera som tidigare kan förändras ifrån en dag till en annan.