Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.

Landora lanserar trätvätt och träskydd!

Landora lanserar trätvätt och träskydd!
Landora är varumärket som är känt för att göra det enkelt att måla. Med Landora är det också enkelt att vårda och öka hållbarheten för träytor utomhus, både nya och gamla. Nu lanseras två helt nya produkter som samverkar för ett optimalt resultat: Landora Träskydd Tvätt och Landora Träskydd Impregnering. Båda fungerar på trall, terrasser, utemöbler, bryggor och liknande. Landora ger mycket trävård för pengarna men framför allt längre och vackrare liv åt träet.
Landora är ett starkt varumärke i lågpris- och dagligvaruhandeln. Produkterna är tillverkade i Sverige och anpassade efter nordiskt klimat. I Landora får konsumenten produkter som ger önskat resultat och god hållbarhet för mindre pengar. Nyheterna Landora Träskydd Tvätt och Landora Träskydd Impregnering är produkter som varje husägare behöver och som gör trävården enklare. Slutresultatet ger träet en vacker och beständig silvergrå yta.
”Landora Träskydd Tvätt och nya Landora Träskydd Impregnering är högt välkomnade produktnyheter enligt våra kunder”, berättar Martin Olsson, Key Account Manager för Landora. ”Deras kunder, i sin tur, uppskattar att Landora erbjuder både mer färg och mer trävård för mindre pengar”, fortsätter Martin.
För mer information, kontakta oss på Landora/Hagmans Nordic!
Mediekontakt
Carin Nordvall, marknadschef
Telefon 073-644 04 32
carin.nordvall@hagmansnordic.com
Landora ingår i Hagmans Nordic AB som är specialist på skydd och behandling av ytor. Hagmans Nordic utvecklar och producerar högkvalitativa produkter till egna och kunders varumärken. Hagmans Nordic ingår i Limhamnshus Industri AB, som i sin tur är en del av familjeägda Limhamnshusgruppen. Vi är cirka 130 anställda, har Norden som hemmamarknad men levererar till över 20 länder. Vårt huvudkontor ligger i Fritsla utanför Borås.

Läs hela pressreleasen