Ved bruk av denne hjemmesiden godkjenner du cookies.

Holdbarhet, miljø og kvalitet

Bæredygtighed

Med mere end 75 års samlet viden og erfaring med kemiske produkter er Kvalitets- og Miljøfunktionen en af vores mest centrale funktioner, som sikrer bæredygtighed i alle led. Råvarer, produktion, ressourceforbrug, transport, arbejdsmiljø og ikke mindst ældningsevne er under konstant forbedring til glæde for vores fælles fremtid.

  • Hagmans Nordic AB er certificeret i henhold til ISO 9001 og 14001.
  • Tilgængelige miljøcertificeringer for produkter: Svanen og EU Ecolabel*.

* En række formuleringer er tilgængelige for mærkning.

Kvalitet

Hagmans Nordic har solid viden om overfladebehandlinger og har opbygget effektive fremstillingsprocesser for at kunne tilbyde markedet kvalitetsprodukter med lav miljøpåvirkning til en skrabet pris. Kvalitetsarbejdet gennemsyrer virksomheden i alt fra udvikling og valg af råvarer til hurtige kundeleverancer. Det er for os vigtigt altid at arbejde med råvarer af høj kvalitet for at give dig som kunde et så godt udvalg af produkter som muligt.

Vi har en industriel produktionskontrol, og hvert produktionsparti kontrolleres omhyggeligt. Først når alle krav er opfyldt, godkendes produktet.

Miljø

At anvende råvarer, som er så skånsomme som muligt over for helbred og miljø, udgør grundlaget for vores produktudvikling. Et bevis på dette er vores store sortiment af vandbårne produkter og mulighed for at miljømærke vores produkter med Svanen og EU Ecolabel.

Til produkter, som stadig indeholder mineralsk terpentin, anvendes udelukkende afaromatiseret nafta. Vi sikrer også, at vi anvender mineralsk terpentin med et så højt flammepunkt som muligt for at gøre produkterne mere sikre ved transport og opbevaring. Vores produktionsanlæg er særligt designede til at minimere udslip af farlige emner.

Her finder du vores Miljø- och Kvalitetspolitik. Her finder du vores ISO-certifikat 9001 og 14001.